Northwich Cultural Centre

 

LOADING IMAGES

PLEASE WAIT........

Michael McKee
Project Designer/Principal, MTMA architects

Client: Town of Northwich

Total Area: 3,500 Square Meters
Budget: $15M

Status: - 2009

Program
750 sm Performance Hall
150 sm Dance Hall
Exhibition Gallery, Cafe, and Lobbies
Offices, Technical and Storage Spaces

Woburn Public Library
Woburn, Massachusetts

Employment Opportunities | Contact Us | ©2013 MTMA architects

Northwich Cultural Centre
Barrons Quay, Northwich

The City of Northwich held an open, International Design Competition for the design of it's new Cultural Centre.

MTMA's proposal created a podium, upon which the new Cultural Center would sit, allowing the new building to span over an existing sewage treatment facility. The proposal also created a series of new urban features and spaces, including a new Town Square and a small boat basin linking the Town Square to the river.

Site Plan